Kišomjeri

Kišomjer mjeri količinu oborina. Oborina je skupina vodenih čestica koje padaju iz oblaka na tlo, bilo u tekućem ili krutom stanju. Korištenje kišomjera važno je u vrtlarstvu te u poljoprivrednoj proizvodnji.

Kišomjer bežični MONSUN

Mjerite količinu oborina i temperaturu okućnice, vrta ili poljoprivredne površine, a podatke očitajte na bežičnom prijemniku u kući.

412.50 Kn

Kišomjer 40 mm

Mjerite količinu padalina jednostavno i precizno.Oznaka 1mm na kišomjeru govori nam da je ukupna količina padalina 1L/m2.

36.25 Kn

Kišomjer s brojilom 40 mm

Mjerite količinu padalina jednostavno i precizno. Patentirani prsten omogućava bilježenje očitanja tijekom duljeg vremenskog razdoblja.Oznaka 1mm na kišomjeru govori nam da je ukupna količina padalina 1L/m2.

48.75 Kn

Kišomjer 70 mm

Mjerite količinu padalina jednostavno i vrlo precizno zahvaljujući velikoj površini prikupljanja i poklopcu koji smanjuje isparavanje.Oznaka 1mm na kišomjeru govori nam da je ukupna količina padalina 1L/m2.

73.75 Kn

Kišomjer 35mm

Mjerite količinu padalina jednostavno i precizno.Oznaka 1mm na kišomjeru govori nam da je ukupna količina padalina 1L/m2.

30.00 Kn

Kišomjer - WEATHERHUB SmartHome System

Nadzor količine oborina u bilo koje vrijeme i bilo gdje (iOS i Android).

956.25 Kn

Kišomjer Hellmann

Mjerite količinu padalina na vrlo precizan način koji je 1886. godine razvio njemački meteorolog prof. Gustav Hellmann. Njegov kišomjer ima optimiziranu površinu za prikupljanje i sofisticiranu zaštitu od isparavanja.

723.75 Kn