Izjava o privatnosti (EU)

U ovoj izjavi o privatnosti objašnjavamo što radimo s podacima koje dobivamo o vama putem https://www.agrologistika.hr. Preporučujemo da pažljivo pročitate ovu izjavu. U našoj obradi pridržavamo se zahtjeva zakona o privatnosti. To između ostalog znači da:

 • jasno navodimo svrhe u koje obrađujemo osobne podatke. To činimo pomoću ove izjave o privatnosti;
 • nastojimo ograničiti prikupljanje osobnih podataka samo na osobne podatke potrebne za legitimne svrhe;
 • najprije tražimo Vaš izričiti pristanak za obradu Vaših osobnih podataka u slučajevima koji zahtijevaju Vaš pristanak;
 • poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke i također to zahtijevamo od strana koje obrađuju osobne podatke u naše ime;
 • poštujemo vaše pravo na pristup vašim osobnim podacima ili na ispravak ili brisanje istih, na vaš zahtjev.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite znati koje točno podatke o vama čuvamo, kontaktirajte nas.

1. Svrha, podaci i rok čuvanja

Možemo prikupljati ili primati osobne podatke za brojne svrhe povezane s našim poslovanjem koje mogu uključivati sljedeće:

1.1 Kontakt – putem telefona, pošte, e-pošte i/ili web-obrazaca

U tu svrhu koristimo sljedeće podatke:

 • Ime i prezime
 • E-mail adresa
 • Broj telefona

Osnova na kojoj možemo obrađivati ove podatke je: Po davanju suglasnosti.

Razdoblje zadržavanja

Nakon prekida usluge, ove podatke zadržavamo sljedeće razdoblje: 1 godina.

2. Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće. Za više informacija o kolačićima pogledajte naša Pravila o kolačićima.

3. Prakse otkrivanja

Otkrivamo osobne podatke ako smo dužni prema zakonu ili sudskom nalogu, kao odgovor agenciji za provođenje zakona, u mjeri dopuštenoj prema drugim odredbama zakona, da damo informacije ili za istragu o predmetu koji se odnosi na javnu sigurnost.

Ako našu web stranicu ili organizaciju preuzme druga tvrtka, proda se, ili se uključi u spajanje ili akviziciju, vaši podaci mogu biti otkriveni našim savjetnicima i potencijalnim kupcima te će biti proslijeđeni novim vlasnicima.

S Googleom smo sklopili Ugovor o obradi podataka.

Google ne smije koristiti podatke ni za jednu drugu Googleovu uslugu.

Mi blokiramo uključivanje pune IP adrese.

4. Sigurnost

Predani smo sigurnosti osobnih podataka. Poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo ograničili zlouporabu i neovlašteni pristup osobnim podacima. Time se osigurava da samo potrebne osobe imaju pristup vašim podacima, da je pristup podacima zaštićen i da se naše sigurnosne mjere redovito provjeravaju.

5. Web stranice trećih strana

Ova izjava o privatnosti ne odnosi se na web stranice trećih strana povezane poveznicama na našoj web stranici. Ne možemo jamčiti da ove treće strane postupaju s vašim osobnim podacima na pouzdan ili siguran način. Preporučujemo da prije korištenja ovih web stranica pročitate izjave o privatnosti ovih web stranica.

6. Izmjene i dopune ove izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjena i dopuna ove izjave o privatnosti. Preporuča se da redovito pregledavate ovu izjavu o privatnosti kako biste bili upoznati sa svim promjenama. Osim toga, aktivno ćemo vas informirati gdje god je to moguće.

7. Pristup i izmjena vaših podataka

Ako imate pitanja ili želite znati koje osobne podatke imamo o vama, obratite nam se. Možete nas kontaktirati pomoću podataka ispod. Imate sljedeća prava:

 • Imate pravo znati zašto su vaši osobni podaci potrebni, što će se s njima dogoditi i koliko će dugo biti zadržani.
 • Pravo pristupa: Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima koji su nam poznati.
 • Pravo na ispravak: imate pravo dopuniti, ispraviti, izbrisati ili blokirati svoje osobne podatke kad god to želite.
 • Ako nam date privolu za obradu Vaših podataka, imate pravo opozvati tu privolu i tražiti brisanje Vaših osobnih podataka.
 • Pravo na prijenos vaših podataka: imate pravo zatražiti sve svoje osobne podatke od voditelja obrade i u cijelosti ih prenijeti drugom voditelju obrade.
 • Pravo na prigovor: možete se usprotiviti obradi vaših podataka. Pridržavamo se toga, osim ako ne postoje opravdani razlozi za obradu.

Uvijek jasno navedite tko ste, kako bismo bili sigurni da nećemo mijenjati ili brisati podatke pogrešne osobe.

8. Podnošenje prigovora

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji postupamo (prigovor na) obradu Vaših osobnih podataka, imate pravo podnijeti prigovor Tijelu za zaštitu podataka.

9. Kontakt podaci

Agrologistika d.o.o.
Ruđera Boškovića 10,
40000 Čakovec
Hrvatska

Web-stranica: https://www.agrologistika.hr
E-pošta: [email protected]
Broj telefona: 040 391 202

Ova izjava o privatnosti zadnji put je ažurirana 14. lipnja 2024. i odnosi se na građane i osobe sa stalnim prebivalištem u Europskom gospodarskom prostoru i Švicarskoj.