Katalozi

Poštovani posjetitelji, ovdje možete vidjeti razne kataloge naših dobavljača.

Horiba katalog

Jednostavno, brzo i pouzdano mjerenje sa samo jednom kapljicom uzorka.

TFA katalog za 2019/2020

S više od 1.000 mjernih instrumenata za mjerenjem vremena, temperature, vlažnosti i sl. TFA nudi daleko najširi raspon u tom sektoru. Pregledajte online ponudu putem kataloga.

Katalog Atago

Katalog nove serije mini kontrolera za pH, ORP, TDS, EC i otpor.

Katalog nove serije mini kontrolera za pH, ORP, TDS, EC i otpor možete vidjeti klikom OVDJE.

11. Međunarodni pčelarski sajam

Ovaj vikend 06.-08.02.2015.g. izlažemo na 11. Međunarodnom pčelarskom sajmu na Sajamskom prostoru Gudovec - PAVILJON 8, pokraj Bjelovara. Pčelarski sajam će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, a suorganizatori sajma su Bjelovarsko-bilogorska županija, Grad Bjelovar, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba i Pčelarska Udruga Bilogora Bjelovar.

10. Znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara

Hrvatska voćarska zajednica i Savjetodavna služba u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo i Zagrebačkom udrugom voćara organizira10. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćaras međunarodnim sudjelovanjem,koje će se održati u Sv. Martinu na Muri od 26. do 28. veljače 2015. natemu „Udruživanje kao uvjet daljnjeg razvoja hrvatskog voćarstva“

Podsjetnik na Pravilnik o minimalnim uvjetima u pogledu prostora, radnika i medicinsko-tehničke opreme za obavljanje zdravstvene djelatnosti

Ukoliko još uvijek niste nabavili sustav za kontrolu temperature u vašoj ljekarni, a prema Pravilniku o minimalnim uvjetima u pogledu prostora, radnika i medicinsko-tehničke opreme za obavljanje zdravstvene djelatnosti ( NN 61/11) sve ljekarne od 25.travnja 2014. moraju udovoljiti sljedećoj odredbi:

Milwaukee katalog

Milwaukee katalog možete pregledati klikom OVDJE.

Sezona žetve

Poštovani kupci!Novost u našoj ponudi je vlagomjer za žitarice koji je proglašen proizvodom 2014. godine!